04.05.2018 - Sidst redigeret - 04.05.2018

KIF tilbyder bowling for udviklingshæmmede

KIF tilbyder bowling for udviklingshæmmede

Landets største bowlingklub Trekanten KIF tilbyder nu bowling for udviklingshæmmede. Hver tirsdag mødes holdet til træning sammen med klubbens ungdomsafdeling. Foto: Trekanten KIF

Kolding: Bowlingklubben Trekanten KIF står bag et nyt tilbud om bowling for udviklingshæmmede. Et tilbud der er blevet modtaget med stor begejstring fra de nye medlemmer, der nu møder til træning, hvor de bliver mødt af klubbens trænere.

Både klub og spillere ser frem til at kunne stille til konkurrence i efteråret, hvor der spilles i regi af Parasport Danmark, under Special Olympics konceptet, specielt for mennesker med udviklingshandicap. Bowling er en stor idræt med mere end 40 klubber og flere hundrede spillere i Danmark, så der er god modstand, der venter de aktive spillere i bowlingklubben i Kolding, fortæller Geert Madsen i en pressemeddelelse fra bowlingklubben Trekanten KIF.

Geert Madsen fortæller, at der er plads til flere på holdet, der træner hver tirsdag kl. 17-18 i Sydbank Arena. Holdet af udviklingshæmmede træner sammen med bowlingklubbens ungdomsspillere og deres trænere.

- BK Trekanten KIF er utrolig glade for, at det endelig lykkes at starte samarbejdet med Parasporten. Klubben tror på at kunne skabe glæde og selvværd gennem foreningslivet og den fysiske bowlingtræning, fortæller Geert Madsen.